• Dé prijsvergelijker
 • 47.703 Producten
 • Lage prijzen
 • Gratis verzending*
 

Super Smash Bros. Ultimate - Switch

Speelgoed van het jaar
€ 59.9959.99
Laagste prijs van de 2 aanbieders
5.010
 1. Bol.com
  € 59,99
  lees meer
  Levertijd: op voorraad. voor 23:59 besteld, morgen in huis
 2. Media Markt
  € 59,99
  lees meer
  Levertijd: voor 23:59 uur besteld, morgen in huis.
 3. Van dit product hebben wij 2 aanbieders gevonden. De laagste online prijs is slechts € 59,99 bij Bol.com. Andere aanbieders bieden dit product aan voor prijzen tussen de € 60,00 en € 59,99. Dit product is direct leverbaar bij de goedkoopste aanbieder. Bij al onze aanbieders kunt u veilig online de producten bestellen en betalen.
Super Smash Bros. Ultimate - Switch
unknown

Ultimate koopt en je gouden punten van My Nintendo claimt vóór 31 januari 2019, kun je de vechter Piranha Plant gratis ontvangen als downloadbare content!

Hoe ontvang je deze downloadbare content?
Registreer je game bij Nintendo en krijg hiervoor Gouden Punten Zodra de distributie van de codes begint, wordt de downloadcode verstuurd binnen 72 uur nadat je de gouden punten hebt ontvangen. De downloadcode verloopt op 30 juni 2019.

Super Smash Bros. Ultimate, de nieuwste aanwinst in de serie die al meer dan 40 miljoen keer is verkocht. In Super Smash Bros. Ultimate, een nieuwe game gemaakt voor de Nintendo Switch, kunnen tot wel acht spelers als hun favoriete gamepersonage de strijd met elkaar aangaan in flitsende gevechten.

Super Smash Bros. Ultimate bevat elke vechter die ooit in de serie is voorgekomen, waardoor dit een van de grootste crossover-belevenissen in de gamegeschiedenis wordt. Fans kunnen hun geluk niet op met terugkerende favorieten als Ice Climbers en Pokémon Trainer, alsook met kersverse vechters, zoals Ridley uit de Metroid-serie en Inkling uit de Splatoon-serie. De game ondersteunt verschillende controllers, waaronder Nintendo GameCube-controllers (origineel of vernieuwd), Joy-Con, of de Nintendo Switch-Pro-controller. Met de Nintendo Switch kunnen spelers altijd en overal in de tafelstijl of handheldstijl spelen en zelfs online gaan.

Super Smash Bros. Ultimate combineert vele levels en nieuwe items met gameplay die bruikbaar is voor spelers van alle niveaus. Alle amiibo uit de Super Smash Bros.-serie zijn compatibel met de game, en elke amiibo van vechters uit andere series worden ook ondersteund. Super Smash Bros. Ultimate wordt op 7 december exclusief voor de Nintendo Switch uitgebracht. De game is ontwikkeld door Nintendo, Sora, Ltd., en BANDAI NAMCO Studios, onder leiding van Masahiro Sakurai. Haal meer uit je game met een online lidmaatschap. Deze is apart verkrijgbaar!

populair products / recent viewed box